dr. Horváth Katalin

ügyvéd, BUDAÖRS

Ügyvéd a 11. kerület közelében

Ügyvéd Budaörsön, a Szabadság út 63. szám alatt, Budapest 11. kerület szomszédságában. Szakterületek: családjog, öröklési jog, polgári jog, büntetőjog, ingatlanjog, végrehajtási jog.

Irodám a fenti szakterületek mindegyikében teljes körű képviseletet, illetve tanácsadást nyújt, szükség esetén pedig végigviszem a kialakuló peres ügyet, ha nem sikerül ügyfelem részére peren kívüli megegyezést elérnem.

Elsősorban Budaörsről, és a környező településekről, illetve Budapest 11. kerületéből keresnek meg leendő ügyfeleim jogi problémájukkal, amelyek megoldását örömmel vállalom.

A személyes találkozás előtt időpont egyeztetés szükséges, ami megtehető a a +36 30-409-4633 telefonszámon vagy kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével , ami itt érhető el: https://drhorvathkatalin-ugyved.hu/dr-horvath-katalin-ugyved-budaors-elerhetosegek/

Az oldal üzemeltetője: dr. Horváth Katalin
Cím: 2040 Budaörs, Szabadság út 63.
Telefon: +36 30-409-4633
E-mail: drhorvathkatalin12@gmail.com

Ezt a honlapot dr. Horváth Katalin a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában ( 1132 Budapest, Visegrádi u. 3. II/1 ) a 36061745 kamarai azonosító számon bejegyzett ügyvéd működteti az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján megtalálhatóak.

drhorvathkatalin-ugyved.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2021