dr. Horváth Katalin

ügyvéd, BUDAÖRS

Ügyvéd Érd közelében

Dr. Horváth Katalin ügyvéd vagyok. Irodám Budaörsön található a Szabadság út 63. alatt, Érd közelében. Sok éves jogi tapasztalatom eredményeként elsősorban a családjog, az öröklési jog, a végrehajtási jog, a polgári és a büntetőjog területén látom el ügyfeleim jogi képviseletét.

A jogi probléma, és az igények meghallgatása, az iratok megismerése után mindig törekszem az ügyfelem számára legelőnyösebb módszer megtalálására, ami megnyilvánulhat peres ügyben való képviseletben, vagy akár megegyezéses (peren kívüli) megoldás elérésében is.

Irodám Budaörsön található, de a közelség miatt Érdről is több visszatérő ügyfél veszi igénybe jogi szolgáltatásaimat.

Érd – Érd-Parkváros, Érdliget – és vonzáskörzetébe tartozó településeken élő ügyfelek részére is a szakterületeim között részletezett teljeskörű jogi szolgáltatást nyújtok: Diósd, Százhalombatta, Pusztazámor, Tárnok, Törökbálint és Sóskút.

Személyes találkozás egyeztetéséhez kérem hívjon a +36 30-409-4633 telefonszámon vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot a következő címen: https://drhorvathkatalin-ugyved.hu/dr-horvath-katalin-ugyved-budaors-elerhetosegek/

Az oldal üzemeltetője: dr. Horváth Katalin
Cím: 2040 Budaörs, Szabadság út 63.
Telefon: +36 30-409-4633
E-mail: drhorvathkatalin12@gmail.com

Ezt a honlapot dr. Horváth Katalin a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában ( 1132 Budapest, Visegrádi u. 3. II/1 ) a 36061745 kamarai azonosító számon bejegyzett ügyvéd működteti az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján megtalálhatóak.

drhorvathkatalin-ugyved.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2021