dr. Horváth Katalin

ügyvéd, BUDAÖRS

Budaörsi Ügyvéd

Dr Horváth Katalin ügyvéd vagyok. Irodám Budaörsön található a Szabadság út 63. szám alatt. Szakterületeim a családjog, az öröklési jog, a polgári jog, a büntető jog, az ingatlanjog  és a végrehajtási jog.

Ezen szakterületeken a peres vagy peren kívüli eljárások minden szakában ügyfeleim rendelkezésére állok; a jogi tanácsadástól egészen a peres ügyek végigviteléig, vagy a peren kívüli megegyezés eredményes megkötéséig.

Budaörs mellett a környező településekről, és Budapest területéről is gyakran fogadok ügyfeleket, azok közül, akik a nagyvárosi forgatag helyett egy nyugodtabb környezetben szeretnék intézni jogi ügyeiket.

Budaörs és vonzáskörzetébe tartozó településeken élő ügyfelek részére is a szakterületeim között részletezett teljeskörű jogi szolgáltatást nyújtok: Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Telki, Tök, Zsámbék.

Időpont egyeztetéshez kérem hívja a +36 30-409-4633 telefonszámot vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot az elérhetőségek menüpont alatt.

Az oldal üzemeltetője: dr. Horváth Katalin
Cím: 2040 Budaörs, Szabadság út 63.
Telefon: +36 30-409-4633
E-mail: drhorvathkatalin12@gmail.com

Ezt a honlapot dr. Horváth Katalin a Pest Megyei Ügyvédi Kamarában ( 1132 Budapest, Visegrádi u. 3. II/1 ) a 36061745 kamarai azonosító számon bejegyzett ügyvéd működteti az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján megtalálhatóak.

drhorvathkatalin-ugyved.hu MINDEN JOG FENNTARTVA 2021